Програм Зимског фестивала \'\'ICE @ TAŠ\'\'

Поштовани корисници,

Позивамо вас да 15. децембра заједно са нама, дођете на свечано отварање Зимског фестивала ''ICE @ TAŠ'', који у Београд враћа највеће и најлепше клизалиште на отвореном - на стадиону Ташмајдан!

Свечано отварање заказано је за 12:00 ч наступом ументичког клизања такмичарки школе  ''Хелена Пајовић'' а потом следи концерт хора ''Чаролија'' у 12:30 ч!

Спремили смо вам богат празнични програм током два месеца фестивала, и што је најбитније - фестивалски програм је бесплатан, тако да током новогодишњих дана можете уживати са својим најмлађима у бројним представама и анимацијама на Ташмајдану. Сваког петка од 18:00 имамо нешто и за оне, мало старије - ретро журке са музиком која ће вас присетити највећих хитова од '50-тих, '60-тих, '70-тих, '80-тих, када је Београд био град са најбољим журкама и највреднијим колекцијама плоча.

Већ у недељу 18. децембра очекује вас представа: ''Штрумфастични новогодишњи бал'' од 14:00 часова, а од 18:30 часова на ледену површину излазе Дизнијеви аниматори - јунаци на леду.

Детаљан програм погледајте на слици у прилогу.

Напомена: Програмима који се изводе на леду попут - Дизнијеви јунаци на леду, Новогодишња журка на леду, маскембал на леду могу присуствовати клизачи / они који су купили карту за клизање по регуларним ценама, јер током зимског периода трибине на стадиону нису у функцији и није могуће пратити програм са њих.

 

Ваш СРЦ Ташмајдан