Нове справе у теретани Рекреативног центра

Рекреативни центар СРЦ Ташмајдан допунио је и комплетирао своју понуду тренажера и справа за вежбање у теретани најновијом серијом ''Life Fitness''-а, произвођача који је број један у фитнес свету по квалитету и броју спортских центара и теретана који се опредељују баш за њих.


Нове справе су:  

Равна клупица за бенч  - намењена за вежбе груди за равни потисак

Клупа за стомак  са променљивим нагибом

Клупа за стомак која има могућност додавања оптерећења

Справа за стомак, згибове и пропадање  - мултифункционална справа за вежбање леђа, трицепса и стомака.

Смит машина  - мултифункционална машина за све врсте потиска

Мултифункционална клупица за вежбање са променљивим нагибом од 0-70 степени.

Трицепс машина  - машина за трицепс,бројач понављања покрета, две врсте различитог хвата, простор за флашицу и телефон на врху машине.

Машина стојећи лист - машина за лист из стојећег положаја, могућност прилагођавања висини вежбача, максималан комфор приликом вежбања.

Машина за леђа и трицепс са контра тежином - бројач понављања покрета у сваком понављању вежбе, тајмер који мери време одмора између понављања, три врсте различитог хвата за згибове, простор за флашицу и телефон на врху машине.

Степер / кардио машина - кардио машина Степер, дигитални „Heart rate montoring“,  програм приликом вежбања IsoTrack™ Climbing System ( систем заштите колена и зглобова вежбача)

Cross trainer / кардио машина - кардио машина имитатор нордијског скијања, дигитални ''Heart rate montoring'',прикључак за андроид/ајфон, два различита хвата приликом вежбања и на оба хвата се налази могућност очитавања пулса.

Надамо се да ће вам нове справе омогућити још квалитетније тренинге,

Ваш СРЦ Ташмајдан